Seara informativa: “Mindful Soap”

“E absurd sa ne ignoram pe noi atunci cand vrem sa cunoastem lumea!” Platon

Cum ar fi sa incepi explorarea lumii si a dimensiunilor rafinate ale existentei avand ca punct de plecare propriul corp, vehiculul terestru al fiecaruia?
Cum ar fi sa intelegi pana in straturile profunde, invizibile la o simpla privire -PIELEA – prima noastra granita de separare fata de mediu ?
Ai putea sa alegi produse de ingrijire a ei, dintr-o perspectiva mai obiectiva, mai constienta, nebruiata de trenduri, reviste sau strategii de marketing?
E posibil sa-i oferi pielii un suport de ingrijire viu, nealterat mecanic, termic sau chimic?
Te-ai gandit vreodata ca anumite dezechilibre metabolice sau conflicte psiho-cognitive pot sa fie traduse de piele sub forma unor diverse afectiuni?

Cum ar fi sa alegi sapunul absolut instictiv ascultandu-te pe Tine si nu vocea ratiunii care tine cont de ingrediente si de indicatiile stricte ale lor?

Ce ne indeamna spre actul zilnic de spalare?
E o nevoie de curatare fizica sau e ceva mult mai profund ?

Mindful Soap s-a nascut dintr-o stare interioara si o transmite in exterior dar, in acelasi timp raspunde prezent cerintelor punctuale ale pielii: grija, spalare, atingere blanda si delicata, nutrienti vii, de calitate, protectie, tamaduire inteligenta a plantelor si a uleiurilor esentiale.

Asadar, va invitam sa raspundem impreuna acestor intrebari luni, 28 noiembrie 2016, de la ora 18.00 .

mindful-soap

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

CAPTCHA Image
*