Servicii

ÎNCHIRIERE ECHIPAMENTE MEDICALE DE RECUPERARE

Centrul de inchirieri functioneaza in incinta Magazinului , membrii ADAM putand lua in folosinta temporara urmatoarele tipuri de dispozitive:

● Cârje (3 lei buc/luna)

● Cadru fix/ Cadru cu roţi (5 lei/luna)

● Cărucior (10 lei/luna)

● Pat tip spital (20 lei/luna)

● Scaun cu WC (5 lei/luna)

● Baston 3/4 picioare (5 lei/luna)

● Saltea antidecubit (10 lei/luna)

● Înǎlţator WC (5lei/luna)

Pentru a vedea cum se poate obtine calitatea de membru A.D.A.M. Cluj, accesati sectiunea “DESPRE NOI”.

INFORMARE

Organizăm săptǎmânal seminarii informative, pe diverse teme, susţinute de specialişti. Scopul constǎ în furnizarea de date corecte şi sporirea gradului de informare a comunitǎţii clujene. Seminariile sunt gratuite pentru membrii A.D.A.M. Cluj. Pentru a vedea cum se poate obtine calitatea de membru, accesati sectiunea “DESPRE NOI”.

seminar “Tehnici de echilibrare emotionala”

WORKSHOP-URI

Organizăm periodic cursuri variate, care se întind pe o duratǎ mai lungǎ de timp. Scopul constǎ în acumularea de cǎtre cursanţi a unor abilităţi şi competenţe noi. Membrii A.D.A.M. Cluj pot participa la astfel de workshop-uri achitand o cotizatie modica/curs. Pentru a vedea cum se poate obtine calitatea de membru, accesati sectiunea “DESPRE NOI”.

Initiere in utilizarea calculatorului pentru persoane peste 50 ani

 

PREVENŢIE

Mǎsurăm o serie de parametrii de sănătate, de bază: tensiune, glicemie, colesterol, greutate, indice de masǎ corporalǎ, procent grasime corporalǎ, procent grăsime visceralǎ, procent masǎ muscularǎ. Organizăm săptǎmânal sesiuni de prevenţie, pe teren, la sediul diverşilor beneficiari. Serviciul de preventie este gratuit pentru membrii A.D.A.M. Cluj. Pentru a vedea cum se poate obtine calitatea de membru, accesati sectiunea “DESPRE NOI”.

sesiune de preventie la sediul CARP

A.D.A.M. CLUJ TE INFORMEAZĂ !

Acest serviciu se naşte din dorinţa de a ghida şi orienta persoanele aflate în situaţii delicate, care nu au acces la informaţii referitoare la serviciile furnizate de instituţiile publice şi private ce activează în domeniul socio-medical, în Cluj Napoca. Acordăm informare în domeniul socio-medical, în mod GRATUIT, tuturor cetăţenilor, indiferent de statutul social, material, orientare politica, religioasa, vârstă. În cadrul acestui serviciu veţi putea obţine detalii precum: adrese, date de contact ale persoanelor responsabile pe departamente, servicii noi demarate în cadrul instituţiilor de interes, acte necesare, etc.

information-001